>Tøsemiddag

>

Så er jeg på vej til tøsemiddag hos min kære veninde J. Hun og M har været i Sydamerika de sidste to måneder, så jeg glæder mig forfærdelig meget til at se dem og min veninde P, som jeg heller ikke har set længe! Vi har kendt hinanden siden folkeskolen, og har været bedste veninder siden, så det skal nok blive en rigtig sjov aften.

Når jeg ser ud af vinduet pisker regnen desværre stadig ned, så dagens outfit er præget af praktisk jakke (i hvert fald den mest praktiske jeg ejer) og gummistøvler – godt man ikke skal i byen og være lækker i aften! Forsøgte mig (helt ufrivilligt) med looket druknet dansemus i fredags, og selvom det våde look måske er sexet på film, følte jeg mig nærmere lidt udtværret og trist (mine fine smokey eyes var i løbet af cykelturen blevet til grågrumsede kinder i stedet). Det var også ved denne lejlighed, at jeg fandt ud af, at min “praktiske” jakke altså alligevel ikke er særlig vandtæt!

Jakke: Sand, cardigan: Månestråle, tørklæde: moshi moshi, top: H&M, halskæde: Pilegaard Smykker, jeans: Won Hundred, taske: Marc by Marc Jacobs, gummistøvler: Hunter

Frk. L
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s