>Simple Diary

>Jeg er efterhånden faldet over Keel’s Simple Diary et par gange, og har hver gang tænkt at det var en rigtig sjov idé, og at jeg må anskaffe mig en. Simple Diary er en rigtig fin lille dagbog, til alle vi fortravlede mennesker, som ikke kan overskue at føre en almindelig dagbog. Bogen fås i seks forskellige farver (og tilhørende kommentarer til hvad dette farvevalg betyder), og siderne er udsmykket med små skøre og skønne tegninger fra Keels egen hånd. Derudover indeholder bøgerne filosofiske citater og fine afkrydsningsskemaer om hverdagens oplevelser.

Jeg kan bedst lide den brune udgave, og det kan åbenbart betyde at: 1) Jeg godt kan lide penge 2) Er landmand 3) Ikke kan lide marcipan

Keel’s Simple Diary er Philipp Keel’s forsøg på at redefinere begrebet dagbog, ud fra ønsket om at skaberen skal kunne udforske, navigere i og dokumentere det kaotiske eventyr vi kalder livet. Sjov, finurlig og meget fin lille idé!

Simple Diary indeni – sådan en side kan man da lige overskue at udfylde hver dag (eller måske bare et par gange om ugen)

Philipp Keel, Keel’s Simple Diary, Taschen, 136 sider, ca. 100 kr.Frk. L
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s