>Charlotte Cort Koppel vinder Swarovski konkurrence

>

For ottende år i træk samarbejder Swarovski med Central Saint Martin om en konkurrence, hvor de studerende på smykkelinjen bliver bedt om at designe smykker, som skal fokusere på innovativ brug af Swarovskis elementer. 
De studerende er blevet inddelt i tre forskellige grupper med tre forskellige temaer, og til sidst er alle idéer blevet bedømt af et dommerpanel bestående af blandt andre Nadja Swarovski, Vice President Swarovski Crystal Business og Ana de Costa, Swarovski Runway Rocks designer.

Vinderen af gruppen med energi som tema, blev min meget dygtige og passionerede veninde Charlotte Cort Koppel, som startede på Central Saint Martins sidste efterår. Charlotte er fantastisk dygtig og målrettet, og laver de smukkeste smykker. Hendes designs er altid både rå og feminine, og jeg er helt sikker på, at vi kommer til at se rigtig meget til hendes designs i fremtiden! Hun arbejder i øjeblikket på en webshop, og jeg skal selvfølgelig nok skrive så snart den er klar.


Charlottes smukke design, som vandt prisen for bedste fortolkning af energi

Alle de vindende stykker vil blive udstillet på Swarovski CRYSTALLIZED Café, 24 Great Marlborough Street i London, fra fredag 7 maj til fredag d. 21. maj. Så skal du et smut til London i løbet af de næste par uger, så kig forbi og se Charlottes smukke design in real life.
Frk. L
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s