>Distortion

>På sådan en kedelig regnvejrsdag kan det være svært at tro, at sommeren med juni måned sådan helt officielt venter lige rundt om hjørnet. Heldigvis er der en ting som man altid kan regne med betyder sommer og det er gade- og clubfestivalen Distortion.

I år er det 10.gang at festivalen rammer København, og endnu engang er der lagt op til fest i gaderne når festivalen fra den 2. til den 6. juni bevæger sig gennem byen fra city om onsdagen og ud gennem Nørre- og Vesterbro til Ny Carlsberg området hvor den store afslutningsfest skal holdes om lørdagen. Søndag slutter af med hygge på Islands Brygge.

Jeg ved at jeg som minimum skal med når festen rammer Nørrebro, hvor der er lagt op til pudekamp på Sankt Hans torv, gadefest i Vedbækgade og karaoke i en bus på Blågårds Plads, og ikke mindst stor mængder af glade festende mennesker.

Foto fra Cphdistortion.dk
Foto fra Cphdistortion.dk

Se hele programmet og læse mere om Distortion på deres hjemmeside http://cphdistortion.dk/. Og kryds så for øvrigt fingre for at vejret vender og sommeren rammer med varme og sol.
Frk. N
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s