>Dagens – på vej i Operaen

>

Jeg skulle egentlig have været i Operaen og se Carmen i dag, men min lettere uorganiserede kæreste meddelte mig kort inden vi skulle afsted, at der altså var en fodboldkamp og en hockeykamp i fjernsynet, som han på ingen måde kunne undvære. Så var der jo ikke så meget andet at gøre end at blive hjemme og se serier i stedet. Synes alligevel at 3 timer og 45 min. var lidt for længe at sidde der alene i mørket og kukkelure.

Derfor får i en dagens på vej i Operaen – men altså uden egentlig at nå derhen.
Vest med markerede skuldre fra David Andersen, hvid top fra H&M, halskæde fra Julie Sandlau, læderleggins fra Munderingskompagniet, stiletter fra Hilfiger og taske fra Mulberry.


Carmen er historien om en kvinde, der sætter sin personlige frihed over alt andet. De mange mænd, der forelsker sig i hende, betaler prisen, indtil hun i sidste ende selv må betale den ultimative pris.

Den roste opsætning fra Glyndebourne Festival Opera i England er skabt af David McVicar, som har tidligere har iscenesat Titus og Poppeas Kroning på Det Kongelige Teater. Den Kongelige Operas unge mezzosopran Elisabeth Jansson debuterer i titelpartiet alternerende med to internationale sangere Ekaterina Semenchuk og Stella Grigorian, som begge skulle være fantastiske. Opsætningen har fået rigtig gode anmeldelser, og hvis man er under 30 kan man få billetter til under 100,- kr. så der er ingen undskyldning (udover sport åbenbart) for ikke at tage en tur i operaen.


Frk. L

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s