>Mine varer fra Americal Apparel – part I

>Så er mine varer (eller rettere sagt nogle af dem) endelig kommet. Ekiba, frk. N og undertegnede bestilte for lidt over en uge siden nogle rigtig fine sager fra American Apparel, og siden vi fik at vide, at UPS ville komme med pakken i dag, har vi ventet i spænding. Men, men, men, desværre var det ikke alle varerne der var på lager, og bestillingen blev derfor delt op i tre forskellige pakker – som vel og mærket bliver leveret af UPS hos moi henholdsvis i dag, i morgen og på torsdag! Hallo – det kan da umuligt være hverken det smarteste eller det mest logiske for nogen parter! 
Nu har jeg så siddet hele dagen (eller i hvert fald til kl. 15 hvor pakken ankom) og ikke turdet forlade lejligheden, og både i morgen og torsdag skal jeg på arbejde. Helt ærligt! Har prøvet at ringe og overtale UPS til at levere de sidste to pakker på min arbejde, men nix – de kan først ændre leveringsadressen når de er gået forgæves. De der UPS folk er altså ikke de hurtigste dyr i skoven!


Men de to ting der kom i dag er meeeget fine! I får lige nogle billeder så I kan se dem. Ekiba har lige været forbi og hente sine ting (også meget fine!)  – og så var det at jeg så hendes smukke nye lakballerinaer fra Pretty Balerinas i den lækreste grønne forårsfarve. Det hele kommer her:

  


Frk. L
Reklamer

6 responses

 1. >Fine køb :)

  maj 18, 2010 kl. 6:27 pm

 2. >Tak – er også meget glad for dem! Den cremefarvede blonde bh kommer også i sort på torsdag. Den sorte body skal man nok lige finde den rigtige anledning til, men fin er den :)

  maj 18, 2010 kl. 6:43 pm

 3. >Søde, det ser super ud med billederne! Vil du måske linke til posten om skoene i stedet butikken? Love, Ekiba

  maj 18, 2010 kl. 6:49 pm

 4. >Aber natürlich mein liebling ;)

  maj 18, 2010 kl. 7:42 pm

 5. >Ui, love the bodystocking! Og er det en maxi dress? Meget fin også!

  maj 20, 2010 kl. 10:17 am

 6. >Ja, er altså også virkelig glad for den – lidt vovet, men virkelig fin! Det er en top fra Acne, som jeg har fundet i Pede & Stoffer for et par uger siden. Jeg er rigtig vild med den, og har også overvejet at investere i den i grå :)

  maj 20, 2010 kl. 11:30 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s