>Numéro 64

>I aften skal jeg, i forbindelse med noget arbejde, spise middag på det gamle Auberge, som for nylig har skiftet navn til Numéro 64. Jeg har ikke været der før, men hvis bare stedet minder om nogle de andre restauranter (Vespa i St. Kongensgade og Cofoco i Abel Cathrines Gade er nogle af mine personlige favoritter), kan det næsten ikke gå helt galt.

Konceptet er nogenlunde det samme alle tre steder, og mens 3 retter koster 300,-, kan man få 5 retter for 450,-. Aftenens menu ser således ud, og til det kan man vist kun sige MUMS! (og godt at man ikke slev betaler!)

Kold tomatbouillon
med danske rejer, ørredrogn og sprøde sommergrønsager
Ristet jomfruhummerhale
serveret med hjemmelavet økologisk creme fraiche, hasselnøddecrumble, frisk estragon og hindbærvinegrette
Skindstegt multefilet
med nye knuste kartofler vendt med kørvel og syltede danske rabarber, hertil hønsesky tilsmagt med rabarbersaft
Kalveryg fra Grambogård
serveret med langtidsbagt slag, smørdampede grønne asparges, nye løg og havesyre
Oste
Udvalg af europæiske oste

Friske jordbær
med luftig skum af hyldeblomst, jordbærsorbet og mørk chokoladeknas
Dagens outfit består af snake ballerinaer fra Pretty Ballerinas, min nye maxikjole, læderjakke fra Munderingskompagniet, halskæde fra Pieces, armbånd fra Line&Jo og Loopielove, øreringe fra Line&Jo, tørklæde fra Månestråle og taske fra Mulbery.
Hav en rigtig sjov aften derude!
Frk. L  


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s