>SATC 2 & Nué

>

Så har frøknerne set SATC 2 – og filmen var efter min mening lige hvad man kunne vente sig: Massevis af skønne outfits, tøsehumor og underholdning – og det var så det. Skøn film, men man skal tage den for hvad den er. Hverken den første ellen anden film kan – efter min mening – leve op til den legendariske serie, men det gør heller ikke noget. Underholdende og inspirerende er de i hvert fald!
Som Frk. N har skrevet, var vi i går til Distortion på Vesterbro for at fejre at vores bachelorprojekt er afleveret – og det var en rigtig sjov aften med øl, lækker mad og velfortjent boblevand. Der var vildt mange mennesker, og vi havde en rigtig sjov aften – som desværre gav udslag i et vist ubehag i den bagende sol i køen til Nué lagersalg alt for tidligt i morges. Ubehaget blev dog hurtigt til glæde da det endelig lykkedes os at komme ind til alle godterne – og I skal da lige se mine fantastiske fund:
Denne smukke silketop fra Lovechild 1979 i de fineste farver – og har allerede være på i biffen i aften
Super cool lædervest med flæder fra Nué. Jeg har holdt øje med denne skønhed siden den første gang kom i butikkerne, men har ikke helt vidst om den var mig. Da jeg fik den på i dag (og så prisen!) var jeg ikke i tvivl!
Jeg har en tørklæde-fetich, og ejer allerede alt, alt for mange, men de er bare så lækre, pæne – og så er de jo praktiske! Kunne simpelthen ikke stå for dette lækre tørklæde i silke og uld.
Jeg skal tidligt op i morgen, og sidder derfor bare hjemme og hygger, og hører Madeleine Perouxs “Dance Me To The End Of Love” – fantastisk musik, som min søster for nylig har præsenteret mig for.

Frk. L
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s