>Den smukkeste perlekæde …og andre småindkøb

>I mandags stormede jeg rundt i H&M for at finde de fine og billige t-shirts, som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen. Jeg ville især gerne have fat i den stribede og den grå, men den stribede var slet ikke til at få fat på, og den grå sad virkelig ikke særlig heldigt. Virkelig skod – og så var jeg endda taget derhen i silende regnvejr!

I stedet fandt jeg så disse helt enkle basic t-shirts, som sidder meget bedre, og var der i både sort, hvid og grå. Derudover var jeg lige et smut forbi Glitter, som ellers ikke er en butik jeg normalt bryder mig om. Jeg synes lidt – beklager de sikkert ubegrundede fordomme – at butikken skriger langt væk af billigt skrammel, som også ser virkelig billigt ud. Ofte kan man jo finde masser af fede ting i andre billige butikker, som ikke ser billige ud, men Glitter virker altså bare meget billig i mine øjne. Denne forestilling blev dog gjort til skamme så snart jeg fandt den fineste koralfarvede perlekæde – som også kom med hjem.

Til sidst var jeg et smut forbi Matas, hvor jeg endnu engang har spurgt om den smukkeste forårs lak – Chanels 505 – men den nye sending er selvfølgelig ikke kommet til dk endnu…:(

Chanels 505 – SÅ smuk!

I stedet fandt jeg den fineste lyserøde farve – 485 Django – som er lidt mere klassisk og diskret. Virkelig smuk, men jeg vil stadig meget gerne have fat i 505, så hvis nogen hører om, at de er kommet til dk men I meget gerne give lyd fra jer!

I Matas fandt jeg også en ny solcreme, som Frk. N har anbefalet. Man skal jo proviantere solcreme hvert år, da effekten ikke holder så længe, så efter i mange år at have være meget glad for Dermas solcreme, forsøger jeg mig i år med Riemanns. Den skulle være meget let af smøre på, holde længe og være uden tilsætningstoffer. I´ll let you know how it goes…!

Solcreme, lak og mineralpudder fra Tromborg – jeg er afhængig, og hvis man ikke allerede har prøvet den kan det absolut anbefales!Frk. L

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s