>Karin Winther

>Karin Winther ligger på Lindegårdsvej 2 i Charlottenlund og har virkelig mange lækre mærker som American Vintage, Bllack Noir, Heartmade, Phillip Lim og 7 for all mankind. Det er en super lækker og gennemført butik, og det er svært at tage et smut forbi uden at finde noget, man ikke kan leve uden. På onsdag kl. 8:00 starter Karin Winther udsalg med 50% på alt i butikken, og jeg ved af erfaring, at der bliver rift om varerne. Hvis man ike lige orker, at skulle stå i kø og kaste sig over tingene, kan man smutte forbi senere på dagen, hvor det værste plejer at være overstået. Karin Winther er en rigtig fed butik, hvor man kan finde masser af lækre varer – jeg skal i hvert fald et smut forbi på onsdag! 

Frk. L
Reklamer

3 responses

  1. >aegh nå skulle jeg ønske jeg bodde der hvor dere bor :)http://polliani.blogspot.com

    juni 13, 2010 kl. 9:11 pm

  2. >Ja, Karin Winther har desværre ikke webshop endnu, men jeg kan forestille mig at det kan komme. Jeg skal selvfølgelig nok holde øje med det, så alle kan få glæde af hendes fede butik…;)

    juni 14, 2010 kl. 7:27 am

  3. >Polliani vi skal nok sørge for at lægge et link op hvis der kommer en webshop, og hvis der kommer nogle ligende, så bare meld dig som follower;)

    juni 14, 2010 kl. 11:53 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s