>Community

>

Jeg ser rigtig mange serier, og jeg synes i det hele taget at der er kommet virkelig mange gode de sidste par år. Tidligere var TV et medie, der var anset for mindre end film, og mens de bedste TV-skuespillere engang imellem lykkedes med at skifte over til film, var den anden vej helt utænkelig og overgik kun de aller mest kriseramte filmskuespillere.
Enkelte guldkorn har der dog været i TV’ets historie, som f.eks. Twin Peaks og X-Files, som for alvor har formået at nå et imponerende niveau. Men siden årtusindskiftet er der sket en forrygende udvikling med TV-serier, og serier som 24 og Lost har nået et niveau, der gør dem konkurrencedygtige med filmbranchen. Seriers primære styrke er, at de har langt mere tid til at udvikle og fortælle deres historie, mens film som regel er begrænset til ca. 120 minutter.
Min yndlingsserie lige nu er den rimelig nye collegesitcom Community. Første sæson er for nylig afsluttet i USA, så der er 25 afsnit, der bare venter på at blive købt til dansk TV, og anden sæson er på vej.
Serien handler om en læsegruppe bestående af en række vidt forskellige personer. De sjoveste er Troy, som er splittet mellem amerikansk fodbold og dans, og Abed, en polsk-arabisk film/TV-freak, der konstant kommenterer de referencer serien benytter. Der er også flere prominente navne i serien, som f.eks. Chevy Chase og Ken Jeong, som begge er en fast del af castet. Sidstnævnte har folk måske allerede set for meget af i sin rolle som den lille nøgne asiat i The Hangover.
Serien virker ved første øjekast som en meget standardiseret sitcom, men når man vænner sig til stilen, er det tydeligt, at serien samtidig med at den er en sitcom også parodierer sitcoms og derved sig selv. Den spiller derfor på to heste og kommer faktisk i mål med dem begge.
Det er sjældent at både min kæreste og jeg sidder flade af grin foran tv’et, men det gør vi faktisk næsten hver gang vi ser Community. 

Dette klip er fra et af mine absolut yndlingsafsnit – en paintballkamp bliver til en kamp om den ultimative præmie, og der tages tykt gas på alle zombie/jorden går under om lidt-film. Community kan absolut anbefales!

Frk. L

Reklamer

3 responses

  1. >Jeg så lige her forleden at Community nu kommer på tv3 eller 3 plus:)

    juni 14, 2010 kl. 7:21 am

  2. >Det skal altså ses! Det er en fantastisk serie ;)

    juni 14, 2010 kl. 7:22 am

  3. >Helt sikkert:)

    juni 14, 2010 kl. 9:46 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s