>Vind lækre præmier med Frk. Jensens

>Vi vil rigtig gerne have flere faste læsere her på Frk. Jensens, og udover at bombardere jer alle med mails, facebookopdateringer osv. har vi besluttet os for, at I også skal have lidt ud af at hjælpe os. Derfor trækker vi lod om lækre præmier mellem alle vores faste læsere.

Alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen, er altså at blive fast læser. Men, men, men – alt kan selvfølgelig ikke være så let og lige til, for man kan jo både være fast læser via Bloglovin og Google Friend Connect. Vi vil naturligvis helst have at I alle følger os begge steder, men for at være med i lodtrækningen skal du følge os via Google Friend Connect. For at gøre det, skal du bare trykke

(i højre side af skærmen lige under Lidt om 2 gange Jensen) Her kan du enten bruge en Google-konto, som allerede er oprettet eller oprette en ny. Det er let og hurtigt, og du kan altid bruge din eksisterende mail til at oprette en ny Google-konto – der er altså ikke noget med ny mail og en masse bøvl!
Til sidst skal du bare tjekke af i Følg som offentlig læser – ellers kan vi nemlig ikke se jer – og så er det jo unægteligt lidt svært at blive udtrukket i konkurrencen.
Når alt det praktiske er ordnet, skal I jo også lige vide hvad det er I kan vinde. Vi trækker lod om 3 lækre præmier:
Lækker top fra Thelin i skøn nude nuance + håndcreme og -sæbe med rosenduft fra BAYLIS&HARDING
Skøn mørkeblå basistop fra Munderingskompagniet + den lækreste økologiske forårsthe fra Teadrops
Fin top fra Won Hundred med bryderryg i fin nude nuance + Tracks Headphone fra AIAIAI i farven cream
Vi trækker lod om de fine præmier torsdag d. 24. juni kl. 21:00, så skynd dig at melde dig som fast læser og vær med i lodtrækningen! 
Vi vil naturligvis også sætte rigtig stor pris på, hvis du vil sende budskabet videre til veninder og modeinteresserede venner ;)
We’re always looking for more regular followers, so if you find our blog inspiring sign up via Google Friend Connect and enter our draw to win the beautiful prices above! We’ll draw the winners on Thursday the 24th of June at 9 pm. 

Frk. Jensen  
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s