>Lækker 4-retters middag på Al Mercante

>Jeg er stor fan af Downtown, som hver dag har et rigtig godt tilbud på alt mellem himmel og jord. Man sparer 50% eller mere på f.eks. lækker is fra forst Factory, abbonnement på Cover eller middag på Cofoco. Man betaler med det samme, og kan så frit bruge tilbuddet i løbet af sommeren – smart!

I dag er tilbuddet en 4-retters middag på den klassiske italienske restaurante Al Mercante, som ligger i Bredgade. Stedet har fået nye ejere, og med dem et ordentligt løft, så Al Mercante i dag er kendt for lækker italiensk mad, friske cocktails og skøn musik. Restauranten har efter relanceringen fået rigtig gode anmeldelser, og jeg skal i hvert fald et smut forbi.
Tilbuddet i dag er en 4-retters menu (som normalt koster 350,-) til 175,-. Det er jo helt oplagt at samle en flok venner og slå til – tilbuddet skal bare bruges senest d. 25. september 2010. Men mon ikke det er muligt at finde en dag inden da?

Lige nu kører Downtown kun i København, men rygterne siger, at konceptet i løbet af den næste måned også rammer Århus og Odense!

Frk. L

Reklamer

2 responses

  1. >Yes, baby! Hvornår skal vi afsted?

    juni 25, 2010 kl. 12:51 pm

  2. >Hvis du bare investerer i dag finder vi en dag smukke :) Har du styr på den tredje dame – vi må nok hellere tage hende med også!

    juni 25, 2010 kl. 12:55 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s