>Så går turen i sommerhus

>Og det betyder at man skal pakke. Er ikke en stor fan, for jeg falder altid i en af yderlighederne – enten har jeg alt, alt, alt for meget med, og når ikke at få halvdelen brugt (til gengæld får man rygskader af at bære kufferten), eller også går jeg minimalistisk til værks, og prøver at være et af de mennesker, der med 3 sæt tøj kan klare sig igennem 14 dages storbyferie – og vel og mærket se super cool og velklædt ud samtidig. Det kan jeg så IKKE! Ender i de tilfælde altid med at fryse/have det alt for varmt, mangle alt hvad der hedder accessories, og møde op i de helt forkerte outfits, som på ingen måde passer til anledningen. Så det er jeg gået væk fra igen!

Har prøvet at begrænse mig, men da det hele skulle i tasken, kunne jeg alligevel godt se at det måske ikke var gået helt efter forventningen. Men jeg prøver…

Shorts – vejret bliver jo FANTASTISK!
Kjoler som er perfekte over en bikini, når man skal hente is
Tørklæder skal der til – jeg fryser altid, så et tørklæde kan jeg ikke undvære
De to nye halskæder og enkle hoops
Det fylder alligevel en del når det hele skal i tasken… men jeg prøvede i det mindste
Vasketøjsposen er super parktisk til at holde styr på rent og beskidt tøj (det er egentlig bare en almindelig pose fra moshi moshi, men den er perfekt til formålet)
Nu tager frk. N over, og kan forhåbentlig fortælle om en masse dejlige oplevelse på Roskilde. Den næste uge skal jeg bare ligge i solen og læse …og drikke rødvin – masser af rødvin!
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s