>Dept Denim Department

>

Hollandske Dept Denim Department er et forholdsvis nyt mærke i Danmark, som er ungt og anderledes. 
Det er egentlig et undermærke til DEPT og J.C. RAGS, men skiller sig absolut ud i forhold til de to ellers lidt mere modne mærker. 
Kollektionerne er kun til kvinder, og er en lækker blanding af denim en masse og afslappet tilbehør. Vintagestilen er en klar inspirationskilde, og idéen er i det hele taget en afslappet og autentisk atmosfære omkring tøjet.

A/W 2010 – stribede bukser der minder mig om barndommens smækbukser, gode med stram tank top, der giver lidt spil mellem det uskyldige og frække. 
A/W 2010 – Oversize skjorten er ikke til at komme uden om, og i denne sag møder skovmand kalvekrøs, og vi er vilde med idéen.  
A/W 2010 – tasker kan vi ikke få nok af.
A/W 2010 – Dejlig blazer der følger efterårets sailorstil uden at blive for meget.

Som kommunikationsstuderende er jeg jo altid interesseret i at høre om historien bag et mærke, og er den interessant føler jeg, at det er den er en del af den vare man køber. Dept Denim Department har helt bestemt en historie der er spændende, og den er godt integreret i designet.

Mærket er bygget op omkring de 12 stjernetegn, således at hvert tegn indeholder én bestemt type style. På denne måde stiller mærkets slogan spørgsmålet “WHAT SIGN ARE YOU?” til deres købere.
Jeg kan super godt lide tanken om at bære et stykke tøj, der passer til mit stjernetegn – ved godt at det er en meget piget tankegang, men det tiltaler mig nu engang.

På deres fine stand fandt vi styles fra både fra kollektionen A/W 2010 samt en masse fra forårs kollektionen S/S 2011.

Som det også er set til mange af showsene i år er der en generel tendens, der peger på det mere underspillede og brugbare tøj, hvilket passer perfekt til min smag.
Hos Dept Denim Department finder du finde cardigans i marineblå toner, lækre skindjakker i lyse sommerfarver og ikke mindst den collage preppyinspirerede jakke med jersy ærmer, som jeg godt kunne være lidt lun på.

S/S 2011 – er forelsket i denne cardigan, marineblå er sagen

S/S 2011 – blødt, blødt skind mmm

Preppy forårs jakke med jersy – åhh jeg elsker jersy

Dept Denim Department havde en fin stand med massere af hjemlige detaljer. 

De forskellige kollektioner kan findes i butikkerne fra henholdsvis november i år og marts til næste år.

Da messe jo betyder en masse indkøbere kan vi ikke fortælle præcis endnu hvor I kan finde de lækre varer, men vi lover at komme med opdate omkring dette så snart vi ved mere.

Dept Denim Department is a new and different collection from the home of DEPT and J.C. RAGS. The womens-only collection has been designed for a variety of self-confident denim lovers, and is complimented by sturdy and frivolous tops. The vintage approach to the designs guarantees a relaxed and authentic atmosphere.
Furthermore Dept Denim Department is based around the theme: ‘WHAT SIGN ARE YOU?’ The labels, prints, accessories, and names of the fits are inspired by the twelve signs of the zodiac – very cool and original idea!

Frk. N

Reklamer

One response

  1. Sus

    >Giv mig den cardigan!!

    august 13, 2010 kl. 1:13 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s