>Fredag i Terminal 2

>Så er frøknerne endelig kommet til modeuge! Terminal 2 er fyldt med masser af lækre mærker i street generen, og ikke mindst søde mennesker, og vi har været rundt og finde nogle af bedste.

Vi har især fokuseret på nye og spændende mærker, som skiller sig ud fra mængden. Der er naturligvis også nogle af de mere velkendte, men som udgangspunkt vil vi gerne finde nogle af de nye mærker, som du skal holde øje med.

Vi er rigtig imponerede over hvor mange nye og anderledes koncepter vi har fundet, som i høj grad opfylder et behov, f.eks. lækre smykker og accessories i ben (den opmærksomme læser husker måske Frk. L’s aversion mod plastic, hvis det ikke skal ligne plastic!) til rigtig gode priser fra Blond Accessories, cool t-shirts med tryk som stille, men bestemt kommenterer tidens brandfiksering fra Junk Food, og ikke mindst super lækre og udtryksfulde sko fra Jeffery Campbell.

Vi glæder os til at vise jer alle de lækre nye tendenser, og håber, at alle I derude vil lade jer inspirere. Og så er vi jo altid glade for kommentarer, hilsener osv., så skriv endelig hvis der er noget I er særligt interesserede i!

We have finally hit fashion week, and have started the party at Terminal 2 far away from the other fairs. The fair is mainly focused on the more street based brands, but we have tried to find some styles that fits our style and taste.
We have also focused on the more new and alternative brands that tells a great story and has an interesting style.
We are looking forward to sharing all of our experiences with you and will make sure to keep you posted. 

Frk. Jensen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s