>Så er der lagersalg til damerne

>Så er der igen ved at være gang i lagersalgene med dertilhørende fantastiske fund, lange køer og masser af penge at spare! Og som en klog økonomistuderende engang sagde: Hvad der er sparet, er tjent – så det er bare om at give den gas og tjene så mange penge som muligt ;)

Designers Remix Collection lægger ud d. 1. og 2. september med fantastiske designs, hvor du kan spare helt op til 80%. Det foregår som sædvanlig i KFUM huset i St. Kannikestræde 19, 2 sal, 1169 København K‎. Der er åbent kl. 10-19 begge dage, og de tager kun imod kontakter.

Den 3. og 4. september holder to af mine personlige yndlingsmærker lagersalg – nemlig Noir og Bllack Noir. Det sker på Frederiksholms Kanal 4 i København. Fredag er der åbent 10-18 og lørdag 10-15. Vær opmærksom på at de kun tager imod kort – altså ingen kontakter her.
 
Bor du ikke lige i nærheden af København, eller har du bare ikke tid til at smutte forbi Bllack Noirs lagersalg, kan jeg absolut anbefale netshoppen Lagersalg nu, hvor man kan finde Bllack Noir med besparelser helt op til -90%. Det er langt fra alle styles, som er i alle størrelser, men man har jo lov at være heldig engang imellem.
Frk. L
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s