>Jewellery by Cort

>Charlotte Cort Koppel er en ung og utrolig talentfuld smykkedesigner. Hun studerer på Central St. Martins i London (kan du sige Stella McCartney og Stine Goya?!), og laver simpelthen de mest rå og cool smykker. Så smukke og enkle, og samtidig rå og fulde af følelser. Jeg har skrevet om hende før her på bloggen, og jo flere af hendes designs jeg ser, jo mere sikker bliver jeg på, at hun har en imponerende fremtid foran sig som smykkedesigner.

Nu kan Corts smukke design endelig fås i danmark (foreløbig kun i København – men bare rolig, der arbejdes på en netbutik), så tag et smut forbi den lækre lille butik Graff, og se den rå Trashed Collection live.

Corts seneste kollektion – Trashed Collection – kan nu fås i den charmerende butik Graff, som ligger på Amagertorv i hjertet af København.

Rå ring fra Trashed Collection
Corts smykker er utrolig personlige, og der ligger mange tanker bag hvert design. Her Celebration Ring, som fejrer livet, og alt det smukke som vi skal huske at nyde, mens vi har det.
 
Mourning – Missing – Mourning
En fantastisk ring, som i al sin enkelhed er fyldt med tanker, og på smukkeste vis understreger tomheden efter et tab.
Jeg er vild med Jewellery by Cort – det rå design, de små finesser og tankerne der ligger bag. Det er ikke bare smykker, men små statements som fortælle er historie – en historie som gør hele forskellen.    

I absolutely adore the beautiful and thoughtful design, and that every peace tells a story. Check out Graff in Copenhagen to see the Trashed Collection live.

Frk. L

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s