>Follow frk. Jensens

>Lige en lille reminder om, at der er flere muligheder for at følge frøknerne her på bloggen :)

Der er selvfølgelig Bloglovin’, som er et forum med masser af inspirerende og interessante blogs. Her er der rig mulighed for at få et lille overblik over nogle af de mange (mode)blogs, som nettet er fuld af. Så er der selvfølgelig Facebook, hvor der allerede er rigtig mange af jer, som følger os – men ihh hvor vil vi bare gerne have jer til også at blive faste læsere via Google Friend Connect. For at blive fast læser, skal du bare trykke
(i højre side af skærmen lige under Følg os på Facebook)

Her kan du enten bruge en Google-konto, som allerede er oprettet eller oprette en ny. Det er let og hurtigt, og du kan altid bruge din eksisterende mail til at oprette en ny Google-konto – der er altså ikke noget med ny mail og en masse bøvl!
Til sidst skal du bare tjekke af i Følg som offentlig læser – ellers kan vi nemlig ikke se dig – og så ryger idéen jo lidt.
Der er altså mange muligheder for at følge os – og vi bliver simpelthen SÅ glade hver gang, der er en ny, der vil følge med i hvad vi går og laver, og kan bruge bloggen til noget! Og så er det jo ikke forbudt at følge os på både Facebook og som fast læser med Google Friend Connect ;)

You can follow the blog in multiple ways; FacebookBloglovin’ and Google Friend Connect – and we are so happy every time there is someone out there who wants to follow the blog ;)
Reklamer

2 responses

  1. >Jeg følger jer både via Facebook og Bloglovin :-)

    september 25, 2010 kl. 5:40 pm

  2. >Hvor er det bare dejligt at høre :)

    september 26, 2010 kl. 8:05 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s