>Ladies night out

>

I lørdags var frøknerne ude for at fejre eksamen. Aftenen startede med lækker take out (dovenskaben længe leve) + rødvin en masse, drinks på Kitjn fulgt op af drinks på The Office og til sidst øl og pool på Understellet – så bliver det vist meget bedre! 
Frk. N har investeret i nyt kamera, så vi blev nødt til at eksperimentere lidt med billederne (de lettere beduggede fotografer endte som det ses på bagtrappen), men ihh hvor er det altså et lækkert kamera. Det skal vi nok få noget sjov ud af!

Saturday we went out to celebrate finishing our exams – and it was quite a night. Frk. N has bought a new camera so we naturally had to experiment a bit!


Frk. Jensen
Reklamer

7 responses

 1. >Hvor ser I fine ud piger :-)

  november 10, 2010 kl. 9:07 pm

 2. >Tusind tak for den søde kommentar ;)

  november 10, 2010 kl. 9:28 pm

 3. >Mange tak:)

  november 11, 2010 kl. 8:12 am

 4. >Hvor er i fine! Flot halskæde på de første billeder:-)

  november 11, 2010 kl. 12:37 pm

 5. >Tusind tak :) Den er fra Pico og også virkelig flot når den kommer to gange rundt.

  november 11, 2010 kl. 4:22 pm

 6. >Tak for man nu kan skrive kommentar bare med navn :-) dejligt!!!Jeg må være aldrespræsident her (37 år) Men synes I kommer men nogle klassiske outfits, men et twist af noget nyt og moderne. Er det en Designers Remix kjole den sorte sag? Tak for en fantastisk bolg.Venligst Camilla

  november 11, 2010 kl. 4:56 pm

 7. >Hej Camilla ;)Jeg har lige skrevet en mail til dig, men super at du har fundet ud af det med kommentarerne! Tusind tak for den søde kommentar – vi er nok begge rimelig klassiske, og personligt bliver jeg i hvert fald meget inspireret af kvinder i alle aldre, så det er da fantastisk at høre at jeg også kan give lidt igen.Kjolen er fra Designers Remix, men er købt for et par år siden. Jeg har dog fundet en der ligner ret meget i den nye kollektion: http://www.designersremix.com/Clothing/Dresses-1.aspx?ProductID=PROD1089 Håber du kan bruge det ;)

  november 11, 2010 kl. 6:25 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s