I dream about

Mit shoppebudget tåler ingen indkøb lige nu, men derfor må man jo gerne drømme, og lige nu drømmer jeg om et par smukke sorte støvletter eller skoletter til både hverdag og fest, og av av av jeg er lige faldet over de smukkest sko på Repetto’s hjemmeside.

Det ene par efter det andet som får mit skoelskende hjerte til at banke vildt og voldsomt. Det værste af det hele er at skoene er på udsalg – 40 %!

Normalt ville jeg ikke sige at 40 % er nok men med de priser Repetto ligger til så er det alligevel en god bid der ryger med 40 %.

(U)heldigvis sender deres webshop kun til Frankrig – for neeej jeg kunne købe mig fattig.

Skoene koster mellem 1500 og 1050 kr. på udsalg, det er jo en god pris for en smuk klassisk sko.

Kilde: Repetto.com

I am looking for a pair of beautiful classic black shoes – and even though I can’t afford them I am in love with these amazing shoes from Repetto. 


Frk. N 

Reklamer

4 responses

 1. >De er virkelig smukke, især dem du har udvalgt. Jeg synes at repettosko er sindssyg behagelige plus prisen er fornuftlig så jeg er stor repetto fan.Kig endelig forbi min nyfødte blog.http://wewillalwayshavefashion.blogspot.com//Sara

  januar 18, 2011 kl. 7:05 pm

 2. >Hej SaraTak for tippet omkring skoene, skal altså lige se om jeg ikke kan løse det der fragtproblem på en eller anden snedig facon;)Fin blog du har fået lavet dig, spændende at se hvordan den vil udvikle sig:)

  januar 19, 2011 kl. 9:36 am

 3. >Nøj, nr.2 par er flotte! :-) *savle savle*

  januar 23, 2011 kl. 9:18 pm

 4. >Ja dem er jeg også ret tosset med…. eller altså jeg er nok bare tosset med dem alle. Åhhh hvem der bare var i Paris og shoppede sko, i stedet for på kontoret mandag morgen…

  januar 24, 2011 kl. 7:58 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s