20 % off at Asos.com

Har modtaget en mail i dag fra Asos om at der netop nu er 20 % på deres egen kollektion, og så måtte jeg jo altså liiige kigge forbi, selvom jeg egentlig har lovet mig selv ikke at shoppe lige nu, sparer nemlig sammen til både Paris og så også lige Nué udsalg, for der kan jeg nok ikke styre min shopping trang.

Nå men altså jeg kiggede på Asos og fandt disse to dejlige sager, en dejlige kabelstrik og en meget fin og piget kjole.

Strikken koster ca. 300 kr.  og kjolen 380 af slagsen. Åhh de er fine synes jeg. Har I kigget forbi Asos for lidt snolleri?

Photobucket

Right now you can get 20 % off on Asos own brand – I would like to by these nice things for spring. 

Frk. N

Reklamer

10 responses

 1. >Puha jeg sidder med kurven fuld af gode sager fra Asos, men har også lige købt vildt dyrt løbetøj…. Blev fristet af jeres indlæg og nu også endnu engang…. Skal, skal ikke….

  januar 26, 2011 kl. 8:31 pm

 2. >Puha det har jeg også prøvet, måtte slette hele kurvens indhold igen, for havde jo bare ikke råd;) Men omvendt det er så godt et tilbud, så måske skulle du alligevel;)

  januar 26, 2011 kl. 9:01 pm

 3. >Jeg må desværre også holde mig tilbage – kunne jo ikke lave indlæg om løbetøjet helt uden selv at investere ;) Godt at høre, at du kunne bruge løbeindlægget!

  januar 27, 2011 kl. 6:54 am

 4. >Jeg træner til første maraton, så jeg motiverere mig ved at shoppe mig fattig i lækkert løbetøj – ja hvem sagde løb var billigt?! Tak for en dejlig blog de damer – følger jer flittigt!

  januar 27, 2011 kl. 1:49 pm

 5. >Wauw det er godt nok sejt med maraton, stort skulderklap og opbakning herfra:)Tak for rosen, dejligt at følger os, det er vi glade for at høre.

  januar 27, 2011 kl. 2:10 pm

 6. >Jeg bukker mig ydmygt i støvet – tænkte selv på at melde mig til havlmaraton, og følte mig über cool, men kan godt se, at det ikke er så vildt alligevel ;) Stort held og lykke med træningen – det er altså virkelig imponerende! Og tusind tak fro de søde ord :)

  januar 27, 2011 kl. 4:54 pm

 7. >Ups kombination af sygdom og Asos tilbud (der udløber i dag) viste sig at være en farlig mixture…. Men giver skæbnen skylder, og satser på at der er en højere mening med sammenfaldet…! Nu glæder jeg mig med rød næse til de mange (med streg under mange) fine ting fra Asos kommer hjem til mig!

  januar 31, 2011 kl. 8:04 pm

 8. >Ihh det lyder lækkert og man må jo forkæle sig selv lidt når man sådan er syg;)Har du evt. en blog Laura hvor man kan se dine dejlige køb?

  januar 31, 2011 kl. 9:21 pm

 9. >Uhhh nogle dejlige ting, særligt den første kappe er jeg da helt vild med. Håber at du bliver glad for dine køb:)

  februar 1, 2011 kl. 10:09 am

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s