>Granny at sea

>Jeg har for nylig investeret i denne fine strikjakke fra det klassiske Busnel. Og med klassisk mener jeg det virkelig: Min farmor havde flere jakker derfra, og en lignende model kan sandsynligvis også findes i de fleste andre bedstemødres skabe. Men bare fordi den ældre generation har taget jakken til sig, kan jeg jo også godt gøre det ;)

Jakken har de fineste guldknapper i sailorstil, og er rigtig fin med en stribet top under for at fuldende sailorlooket (jeg holder mig dog stadig fra matroshat – alt med måde). Jakken er en genial kombi mellem blazer og cardigan – den er både pæn og varm i vinterkulden, og så vil den være perfekt som forårsjakke, så snart vinteren engang viger for lidt sol og varme.

Husk forresten at vi på søndag trækker lod om et halvt års abonnement på Cover, og alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen er, at blive fast læser. Men, men, men – alt kan selvfølgelig ikke være så let og lige til, for man kan jo både være fast læser via Bloglovin og Google Friend Connect. Vi vil naturligvis helst have at I alle følger os begge steder, men for at være med i lodtrækningen skal du følge os via Google Friend Connect. For at gøre det, skal du bare trykke

(i højre side af skærmen lige under Lidt om 2 gange Jensen) Her kan du enten bruge en Google-konto, som allerede er oprettet eller oprette en ny. Det er let og hurtigt, og du kan altid bruge din eksisterende mail til at oprette en ny Google-konto – der er altså ikke noget med ny mail og en masse bøvl!
Til sidst skal du bare tjekke af i Følg som offentlig læser – ellers kan vi nemlig ikke se jer – og så er det jo unægteligt lidt svært at blive udtrukket i konkurrencen.
Husk også at skrive en kommentar til konkurrenceindlægget om hvad du glæder dig aller mest til ved modeugen.

Frk. L

Reklamer

2 responses

  1. >Åh, jeg er ikke spor misundelig på din lækre nye jakke ;-)

    februar 3, 2011 kl. 9:11 pm

  2. >Ha ha – er glad for at høre, at det ikke kun er undertegnede, der er vild med kombinationen af bedstemor og sailor ;)

    februar 3, 2011 kl. 10:40 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s