>Jeans, chinos, trousers, slacks, pants…

>Jeg skal være den første til at indrømme, at mit klædeskab ikke lider under nogen væsentlige mangler. Faktisk ville de fleste nok mene, at skabet bugner – og skal jeg være helt ærlig, så mangler jeg nok ikke noget akut. Men der er alligevel ét punkt, hvor tøjsamlingen langt fra udmærker sig: Jeans, chinos, slacks …you name it – jeg har dem sandsynligvis ikke.

Grunden er, at der er få ting, som jeg hader lige så meget som at købe bukser. Det er ALTID besværligt, og de sidder altid lidt mærkeligt og irriterende. Og når man så endelig har fundet et mærke og en model, som bare sidder, så ændrer de selvfølgelig lige lidt på modellen – just my luck!

I hvert fald har jeg (måske lidt for) længe gået rundt i de samme 2-3 par jeans, og nu har jeg altså besluttet mig for, at jeg vil tage kampen op, og finde i hvert fald ét par jeans og rigtig gerne også et par slacks, som sidder godt. Jeg har spurgt lidt rundt, og konklusionen er, at jeg skal en tur forbi Won Hundred for at se på jeans og Filippa K for at se på slacks, og så krydser jeg bare fingre for, at jeg kan finde nogen der sidder ordentligt.

God længde og farve – og perfekt på arbejdet.
Højtaljede – og så alligevel ikke SÅ højtaljede, god farve og så minder de i modellen om mine gamle yndlingsjeans. 

Hvis der er nogen derude, der har gode, råd så tager jeg meget gerne imod!

Frk. L

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s