>Winter once again

>Bedst som man gik og troede at foråret var over os, med dets små pippende fugle, erantis og solrige dage, ja så varsler metrologerne at den kommende uge bliver både kold og blæsende, øv altså…

Nå men intet er dog så skidt at det ikke er godt for noget, og nu vil jeg derfor gribe muligheden og vise jer min vinterstøvler.

Som nogen af jeg måske husker så bestilte jeg i starten af året et par støvler på nettet, efter have været byen rundt uden held med at finde netop de støvler jeg så mig selv i resten af vinteren. Da støvlerne endelig kom blev, det dog mildere i vejret og jeg glemte straks at vise dem frem, men nu får i dem alligevel at se.

Støvlerne er fra Sorel, men er en special edition hvor der kun er lavet 1200 par af lige denne type, hvilket passer godt til mit kræsne skohjerte –  derfor var de dog også noget dyre end deres almindelige modeller, og selvom jeg fandt dem på nettet måtte, jeg af med noget en sum, men så regner jeg dog også med at kunne bruge dem mange år frem efter.

I finally found a chance to show you guys my winter boots, now that the weather seems to have decided to become cold an snowy once again. 


Frk. N

Reklamer

2 responses

  1. >Jeg har også en Sorel model, og selvom jeg så gerne snart vil gå i noget andet fodtøj, så er jeg nu alligevel glad for at jeg har dem når vejret er så koldt!

    februar 12, 2011 kl. 6:55 pm

  2. >Lige præcis, glæder mig dog meget til at kunne gå i støvletter og ballerinaer, og alt muligt andet forårsagtigt… øj det handler meget om sko for tiden hehe :)

    februar 14, 2011 kl. 5:43 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s