>A walk in the winter sun

>I lørdags gik jeg og Dansetrolden en lang tur i det fine solskinsvejr. Selvom solen skinnede var blæsten rimelig kold, så endnu engang blev det til dagens billeder af mange, mange lag tøj – men med solbriller :)

Turen gik over Nørrebro og blandt andet forbi den fine lille falafel/shawarma biks Ahaa ved Blågårdsplads, der blandt andet sælger dejlig hjemmelavede falafel i gode brød (også hjemmegjort) med masser af grøntsager til en flad 29 krone, det kan virkelig anbefales.  

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Frakke (anno 2008 med nye knapper) og handsker fra H&M, Dansetroldens hjemmestrikkede sweater fra mormor, jeans fra Cheap Monday, støvler fra Sorel og Rayban solbriller.  
A walk in the winter sun in Copenhagen.

Frk. N
Reklamer

7 responses

 1. >kan du holde varmen? Jeg tror, jeg må finde varme støvler :-) Hvem er dansetrolden?

  februar 14, 2011 kl. 6:41 pm

 2. >Dine nye Sorel støvler ser endnu bedre ud "I action" end jeg havde regnet med – de ser ikke spor klodsede ud og har en rigtig pæn farve;) I like!Kan du huske hvad modellen hed?

  februar 14, 2011 kl. 7:05 pm

 3. >Laura jeg har en meget tyk trøje på under frakken, så det gik fint med at holde varmen. Dansetrolden er min kæreste, han er meget glad for at danse for fuld hamer når vi er ude, der af tilnavnet ;) Anonym: Jo tak for den søde kommentar:) støvlerne er nemlig lagt mindre klodset end de lige ser ud, og end Sorels støvler ellers kan være, og farven er jeg også super glad ved, da den er lidt mere diskret end den klassisk model. Modellen hedder Sorel 1964 Pac, Reserve og kan købes her: http://lystfiskeren.com/cms/modules/shop/public_product_view.php?slang=1&id=500 :)

  februar 14, 2011 kl. 10:46 pm

 4. >Hehe derhjemme er det mig, der er dansetrolden/musen ;-) men min kæreste er nu også let at lokke :-)Hjælp hvor er det koldt i dag – kunne være at man alligevel skulle investere i et par varme vinterstøvler :-)

  februar 15, 2011 kl. 9:50 am

 5. >Hehe ja jeg kan nu også danse igennem, men det er dejligt med en mand som virkelig forstår at svinge bentøjet på et dansegulv :) Jeg kan varmt anbefale vinterstøvler i det kolde vejr. Har du forresten modtaget alle dine Asos godter? :)

  februar 15, 2011 kl. 12:22 pm

 6. >Bestemt ASOS pakken kom til mit arbejde og det var næsten pinligt, så meget der var, men jeg er omgivet af kvindelige kollegaer, der var meget nysgerrig, så det endte med at blive et mindre show ;-)Men det var alt sammen helt vildt fint og meget brugbart, og når jeg har kappen på, så ligner jeg en fin blanding af en SAS-stewardesse og Mary Poppins :-) Så er det jo bare med at gå i gang med at lave en ny Asos-liste ;-)

  februar 15, 2011 kl. 2:58 pm

 7. >Det lyder godt nok dejligt, med show og det hele på jobbet. Uhhh jeg tror også snart at jeg må få fingrene i sådan en kappe sag, for de er jo altså meget fine :)

  februar 15, 2011 kl. 9:36 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s