>The ladies at sea

>Frøknerne har været et lille smut i smukke Oslo i weekenden, hvor vi nød den skønne forårssol, den hyggelige by og ikke mindst den vidunderlige norske nationaldragt: Skitøj, Fjällräven og det norske flag.

På trods af usikkerhed omkring hvor søstærke damerne egentlig var, valgte vi at tage søvejen – et valg som – på trods af billedskønne indsejlinger til både Oslo og København – nok ikke bliver gentaget lige foreløbig. På trods af tiltalende idéer om drinks og sol på dækket, skøn udsigt og charme fra en svunden tid, viste det sig desværre, at ingen af os er nævneværdigt søstærke – og desuden ikke videre festlige med grønlig kulør og stærkt sløvede efter indtagelse af søsygepiller. Er man af den mere søstærke slags, kan et smut til Oslo absolut anbefales, men for frøknernes vedkommende foregår næste udflugt altså med fly!

The ladies went to Oslo this weekend, and despite the fact that none of us have sea legs, we enjoyed the beautiful and charming city. Next journey is however going to be by airplane! 
 

Frk. Jensen

Reklamer

3 responses

  1. >Lyder som en dejlig tur til trods for søsyge:-)

    marts 6, 2011 kl. 3:27 pm

  2. >Det var det absolut også – næste gang skal turen bare ikke foregå med båd ;)

    marts 7, 2011 kl. 2:35 pm

  3. >Hvor hyggeligt :-) Jeg har været med Oslo båden 2 gange. Sidste gang i august. Super hyggeligt. Men det gyngede også virkelig slemt sidst, så jeg hoppede direkte på hovedet i køjen, øv øv. Måske er det bare charmen ved det ;-)

    marts 7, 2011 kl. 10:15 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s