>Ditte Fischer Copenhagen

>Lørdag d. 19. marts kan du se hvordan Ditte Fischer Copenhagen fremstiller den smukkeste keramik og smykker – og samtidig gøre et godt køb. Der sælges nemlig ud af 2.sortering og udgåede farver i Struenseegade 15A på Nørrebro mellem kl. 11 og 15. Vær opmærksom på at de kun tager imod kontanter!

Ditte er uddannet på Danmarks Designskole, og hendes design er markant med bløde, lette former i basisfarverne sort, grå og hvid. Sideløbende supplerer hun med mere vovede farver som f.eks. sart isblå, limegrøn eller stærk orange, som løfter de klassiske former og giver tingene et twist.

Men Ditte Fischer er ikke blot håndværker. Hendes smukke design har bl.a. været udstillet på Louisiana, Louvre og Museum of Modern Art. Og undertegnede kan kun være enig med de herskende kunstinstitutioner: Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at fylde mit hjem med de smukke designs. Foreløbig har jeg det skønne salt- og pebersæt, men jeg vil meget gerne tilføje lidt mere til samlingen indenfor den nærmeste fremtid.

Hvad siger I derude? Er I lige så vilde med Dittes’ design som jeg?

Frk. L

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s