Paris – dag 1

Så er det blevet tid til flere billeder fra fantastiske Paris. Hverken A eller jeg er gode til tage de klassiske turist ture med museer og køer til attraktioner i lange baner, så her er billeder fra vores første dag, der primært bestod i at gå fødderne trætte mens vi nød den smukke by.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dagen startede på det lille fine Rose Bakery tæt ved vores hotel på Rue Debelleyme 30 i 3.arr. Stedet er egentlig meget amerikansk og sendte virkelig tankerne mod New York, men vi fik os dog en dejlig morgenmad med mini quiche og kaffe med soyamælk.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Herefter gik turen mod fascinerede Notre Dame, som godt nok er et fantastisk bygningsværk, dog en smule overrendt af turister, så vi smuttede bagom kirken og over en af Paris’ mange broer. Her fandt vi tusindvis af hængelåse der hang som små symboler på “evig” kærlighed langs broen, en meget fin lille tradition som jeg også har set flere steder i København.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Resten af dagen gik med at vandre rundt i det smukke Latinerkvarter (5.arr.) hvor vi forsøgte komme væk fra de turistede gader og i stedet udforske små gader i velhaverkvarteret. Her fandt vi smukke apotekerfacader, overdådige grønthandlere og frokost på Le Pré Verre på Rue Thénard 8 5.arr, hvor vi fik en fin lille frokostmenu til en billig penge, og helt lokalt uden turister.

Vi rundede dog også det berømte og smukke parfumeri Diptyque, hvor vi begge fandt en helt særlig duft, godt vejledt af den meget franske men venlige ekspedient.
Vi stødte også på en af de mange Ladurée butikker, men valgte dog ikke at gå ind, da vi alligevel syntes at priserne var liiiige høje nok (bare rolig vi spiste macarons andet steds).

Dagen sluttede med udsigt til Hôtel des Invalides, hvor vi spiste friske abrikoser, inden turen gik hjemad, dog med et smut omkring triumfbuen (man er vel turist).

Så er har I nok også fået billeder nok for denne gang. Der kommer mere Paris, men vil dog blande det lidt med andre indlæg, så der ikke går helt Frankrig i den.

Frk.N

Reklamer

4 responses

 1. Louise

  Hvor ser det bare hyggeligt ud søde! Glæder mig til at høre mere til august :)

  juli 12, 2011 kl. 6:14 pm

  • Jeg glæder mig også om at høre om din tur :)

   juli 12, 2011 kl. 6:20 pm

 2. Skønne billeder! Jeg elsker at se billeder fra Paris, jeg har været der et par gange, men føler stadig jeg mangler at se MEGET af byen endnu!

  juli 12, 2011 kl. 10:01 pm

  • Tak :) Har det lige sådan, der er så meget jeg gerne ville se… skal klart tilbage inden alt for længe…

   juli 12, 2011 kl. 10:24 pm

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s